1. Acasa
  2. /
  3. Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare

Definirea unor termeni

Site = domeniul www.radialsolutions.ro și subdomeniile sale

Societate = SC Radial Solutions SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în București, Sector 1, Calea Griviței, nr. 240, Scara 1, Etaj 6, Ap. 25, având număr de ordine în Registrul Comerțului J40/7048/22.06.2009, cod unic de înregistrare fiscală RO 25692594.

Utilizator = orice persoană fizică care utilizează site-ul

Conținut = toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic, incluzând fără limitare texte, imagini statice, imagini dinamice, date, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, conținut multimedia și alte date; conținutul oricărui e-mail trimis utilizatorilor de către societate prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; orice informație comunicată prin orice mijloc de către societate, utilizatorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta; date referitoare la societate, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Utilizare site = accesare, vizitare, navigare a site-ului

Condiții = Termenii și condițiile de utilizare a site-ului

Modificare = schimbare, corectare, modificare, adăugare, retragere

Newsletter = mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poștă electronică (e-mail) asupra produselor și serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de Societate într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea societății cu referire la informațiile conținute de acesta.

 

Utilizarea site-ului

1.        Site-ul este proprietatea Societății.

2.        Prin utilizarea Site-ului, sunteți de acord cu Condițiile.

3.        Utilizarea Site-ului este supusă prezentelor Condiții și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile.

4.        Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, Condițiile, vă rugăm să părăsiți acest site.

 

Conținutul site-ului

5.        Site-ul prezintă produsele și soluțiile oferite de societate. Informațiile prezentare sunt de interes general, puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit.

6.        Conținutul, astfel cum este definit în preambul, este proprietatea exclusivă a Societății, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens, în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).

7.        Societatea își rezervă dreptul, pe bază unilaterală, de a modifica în parte sau în întregime conținutul acestor condiții, fără a anunța în prealabil. Utilizând site-ul, sunteți de acord cu aceste modificări și astfel ar trebui să verificați periodic condițiile.

 

Drepturi de autor

8.        Site-ul și conținutul sunt în proprietatea și sub dreptul de autor (copyright) al Societății sau al altora cu toate drepturile rezervate cu excepția cazului în care nu este altfel specificat. Orice Conținut reprezintă marcă înregistrată și neînregistrată a Societății sau a altora.

9.        Utilizatorul poate copia sau transfera conținutul numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intră în conflict cu prezentele Condiții.

10.    Utilizatorul nu are permisiunea să distribuie, să modifice, să copieze, să transmită, să expună, să refolosească,  să reproducă, să publice, să autorizeze, să acorde o licență de folosire, să creeze lucrări derivate, sau să transfere, să vândă sau să folosească Conținutul, fără acordul în scris al Societății.

 

Utilizarea site-ului

11.    Se interzice utilizarea site-ul pentru a afișa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenințător, fals, înșelător, abuziv, de hărțuire, licențios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da naștere unei infracțiuni, sau ar putea conduce la răspundere civilă, sau ar încălca în alt mod legea.

 

Informațiile oferite prin intermediul site-ului

12.    Completarea formularului de „Cere ofertă” va fi considerată și va reprezenta consimțământul utilizatorului expres și neechivoc pentru folosirea datelor personale în scopul contactării, transmiterii de mesaje, întocmirii de rapoarte.

13.    Utilizatorul are obligația de a completa corect câmpurile formularului, în conformitate cu realitatea.

14.    Detaliile privind protecția datelor personale poate fi accesată aici.

15.    Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor utilizatorului referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii „Contact” din site.

 

E-mail

16.    Toate mesajele trimise către Societate prin intermediul Formularului de contact trebuie să fie generate de persoana în numele căruia este înregistrat contul de e-mail.

17.    Datele transmise (nume, adresă de e-mail) nu trebuie să mascheze identitatea utilizatorului prin folosirea de nume false sau alte nume sau alte conturi.

18.    Societatea va utiliza adresa de e-mail și conținutul oricărui mesaj de poștă electronică numai în scopuri de corespondență, respectând cerințele legale și de reglementare.

 

Publicitate

19.    Newsletter-ele societății sunt transmise prin intermediul partenerilor specializați și agreați de societate. Astfel, sunt asigurate confidențialitatea și securitatea informațiilor.

20.    Clientul își poate modifica opțiunea cu privire la acordul emis către societate în orice moment, prin contactarea societății în acest sens sau prin accesarea link-ului de dezabonare afișat în mesajele comerciale primite de la societate.

21.    Renunțarea la primirea Newsletter-lor nu implică renunțarea la acceptul dat pentru Condiții.

 

Lipsa garanțiilor

22.    Întregul conținut al acestui site poate fi modificat și este oferit „ca atare” fără a se oferi nicio garanție de niciun fel, fie aceasta expresă sau implicită.

23.    Societatea va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și încrederea în site și va încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil.

24.    Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri aflate în proprietatea sau operate de alte părți decât Societatea. Astfel de link-uri vă sunt furnizate pentru a le folosi numai dacă veți dori aceasta. Societatea și/sau angajații săi nu controlează și nu sunt răspunzători pentru conținutul sau condițiile de confidențialitate sau securitate și de funcționalitatea acestor site-uri.

25.    Societatea nu a revizuit niciunul dintre link-urile web către alte site-uri aflate în proprietatea sau operate de alte părți și nu este responsabilă pentru informațiile de pe paginile web respective. Includerea unui link nu implică aprobarea de către Societate a paginii web legate. Vizitarea tuturor celorlalte site-uri se efectuează exclusiv pe răspunderea utilizatorului.

 

Confidențialitate

26.    Datele cu caracter personal furnizate precum numele, angajatorul, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail a utilizatorului sunt folosite pentru desfășurarea activităților enumerate mai jos, dar fără a se limita la acestea:

a.       Răspunsul la solicitări, plângeri, feedback general referitoare la serviciile sau produse;

b.       Trimiterea de notificări și newsletter, cu aprobarea utilizatorului.

27.    Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe Site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

28.    Societatea ia toate măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru a proteja confidențialitatea și securitatea informațiilor personale ale utilizatorului colectate pe site, prin stocarea datelor în medii de operare sigure, prin criptarea datelor și verificarea identității utilizatorilor site-ului, anterior accesării informațiilor personale.

29.    Pentru orice întrebări, comentarii sau reclamații cu privire la prezentele Condiții sau la practicile de colectarea a informațiilor, ne puteți contacta la [email protected] sau puteți suna la numărul de telefon +40314387139.

 

Legislație aplicabila și jurisdicție. Modul de soluționare a litigiilor.

30.    Condițiile și utilizarea site-ului sunt guvernate de legile din România.

31.    Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror și tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legătură cu prevederile condițiilor și/sau conținutul sau în cazul disputelor în care aceste condiții și/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

32.    Soluționarea litigiilor se poate face pe cale amiabilă, prin intermediul instanțelor judecătorești competente sau prin intermediul unor mediatori.

33.    Comisia Europeană a implementat o platformă de soluționare on-line a litigiilor, unde părțile pot soluționa litigiile rezultate din tranzacții on-line.

Radial Solutions